Vegan roerei met myTofu Curry

Deel de post:

Terwijl sommige mensen genieten van een koud ontbijt, zoals een basisgraanproduct of yoghurt, zijn er ook mensen die graag wat werk verzetten en vaak een warme maaltijd bereiden als ontbijt. Deze ontbijten bestaan normaal gesproken uit een soort vlees, zoals worstjes, of een vorm van eieren, zoals roerei. We hebben een warm veganistisch ontbijt gecreëerd met onze myTofu curry smaak. We snijden en roeren de tofu tot een roereiachtige textuur, geserveerd met gekarameliseerde uien en champignons. Maak je geen zorgen. Je ontbijt wordt geen pittige aanval op je smaakpapillen. We hebben ervoor gezorgd dat de pittigheid en zoutheid beperkt zijn. Dit recept bevat de hoeveelheid ingrediënten voor één persoon en wordt normaal gesproken geserveerd met toast, maar zoals altijd is alles in ons recept aan te passen aan jouw voorkeur(en). Geniet ervan en zorg ervoor dat je indruk maakt op je familie en vrienden met dit geweldige recept.

Vegan scrambled eggs with myTofu Curry presented in a white bowl

ingrediënten:

  • 200 gram myTofu Curry
  • 2-4 sneetjes geroosterd brood (wit of bruin)
  • 1 rode/witte ui
  • 200 gram champignons
  • Peper
  • Zout
  • 1 el olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel curcumine
  • 2 theelepels kerriepoeder

Hoe bereid je je voor?

  1. Snijd je uien in kleine stukjes
  2. Snijd je myTofu curry in kleine blokjes en kluts ze door elkaar.
  3. Snijd je champignons in kleine stukjes
  4. Doe een eetlepel olijfolie in een pan en bak je uien op middelhoog vuur
  5. Zodra de uien licht gekarameliseerd zijn, voeg je een eetlepel honing toe.
  6. Voeg je champignons toe aan je uien en kook ze tot het meeste water uit de champignons verdampt is.
  7. Voeg je tofu toe aan de pan en roer regelmatig.
  8. Neem een broodrooster of een andere pan en zorg ervoor dat je je sneetjes brood roostert.
  9. Leg een sneetje brood op een bord en beleg het met gekarameliseerde uien, champignons, roerei en smullen maar!